Ideāla dzimumlocekļa izmērs

Dzimumlocekļa izmēri, tāpat kā vīriešu augums un svars ir ļoti dažādi. Dzimumlocekļa izmēra galvenais rādītājs ir dzimumlocekļa izmērs erekcijas stāvoklī, jo neuzbudināta dzimumlocekļa izmēri var mainīties lielā diapozonā un to ietekmē apkārtējās vides temperatūra, vīrieši pshiholoģiskais stāvoklis, fiziska slodze un citi faktori. Tāpēc, runājot par dzimumlocekļa izmēru novērtēšanu tiek izmantoti eriģēta (stāvoša) dzimumlocekļa izmēri.

Dzimumlocekļi pēc tā garuma tiek iedalīti: īsos (mazos), vidējos, lielos un gigantiska izmēra dzimumlocekļos. Savukārt pēc to pakārtmēra: tievos, vidējos un resnos dzimumlocekļos. Pēc statistiskajiem rādītājiem –vidēja izmēra dzimumloceklis ir 16 cm garš. Tie, kas ir īsāki par 15 cm ir mazi dzimumlocekļi, ja dzimumlocekļa izmērs erekcijas stāvoklī nepārsniedz 5 cm, tad tiek runāts par mikropeni. Dzimumlocekļi, kas erekcijas stāvoklī ir garāki par 17 cm – lielia izmēra dzimumlocekļi, bet, ja tā garums pārsniedz 22 cm – gigantiskiem.

Šāds sadalījums ir arī saistībā ar dzimumlocekļa apkārtmēru. Par vidēju tiek uzskatīts dzimumloceklis, kura apkārtmērs erekcijas stāvioklī ir 13 cm, kam apkārtmērs mazāks par 12 cm – tievi, kam lielāks par 14 cm – resmi.

Vidējie izmēri ir statistiski rādītāji, kas ataino kopējo izplatību, bet nerunā par konkrētu cilvēku. Apskatot cilvēku, pirmais, kas pievērš uzmanību ir, lietas, kas nav proporcionālas un, kas “izlec” no kopējās ainas. Piemēram, cilvēks ar īsām kājam, mazu vai lielu galvu. Šī detaļa uzreiz šķiet pamanāma, jo nav proporcionāla attiecībā pret visu ķermeni. Katrai ķermeņa daļai ir sava proporcija attiecībā pret citām ķermeņa daļām. Tas attiecas arī uz vīrieša dzimumlocekli!

Ideālam dzimumlocekļa izmēram jābūt proporcionālam augumam.

Vēsturiski pirmais, kas izveidoja cilvēka ķermeņu daļu proporcijas bija Leonardo da Vinči, radot savu vēsturisko The Vitruvian Man – cilvēka ķermeņa proporciju zīmējumu (bilde lb.sānā).

Ideālam augumam, tā ķermeņa daļas ir proporcionālas attiecībā pret pārējām. Un dzimumloceklis nav izņēmums un ideālā gadījumā proporcionāls citām ķermeņa daļām.

Ideāls dzimumlocekļa garums ir daļa no vīrieša auguma, bet dzimumlocekļa apkārtmēram jābūt proporcionālam tā garumam – jo garāks dzimumloceklis, jo resnāks un otrādi.

Ideāla dzimumlocekļa izmērs erekcijas stāvoklī

ideāls dzimumlocekļa garums – 10% no vīrieša auguma
ideāls dzimumlocekļa apkārtmērs – 75% no dzimumlocekļa garuma

Piemēram:

ja vīrieša augums ir 180 cm, tad ideāla dzimumlocekļa izmēri ir: garums 18 cm, apkārtmērs 13,5 cm.

Neuzbudināta ideāla dzimumlocekļa garums ir 6% no vīrieša auguma!

Piemēram:

180 gara vīrieša dzimumloceklis miera stāvoklī ideālais izmērs ir 10,8 cm garš.

Vai šie ir nereāli vai pārspīlēti izmēri? Nebūt nē. Tās ir ideāla ķermeņa proporcijas un jebkurš var savu ķermeni tādu izveidot!